Muzica latino rules în această vară?


Vara a venit cu multă energie, vacanțe, haine vaporoase, mult soare, terase, plajă, nisip, cocktailuri, pălării și poftă de viață. Nici nu a început bine luna iunie că paginile de socializare sunt pline de poze sau clipuri din vacanțe, la radio se aud din ce în ce mai multe piese cu iz de vară, de party, de plajă, iar terasele sunt pline de clienți.

Inevitabil, mergând cu mașina, am făcut o incursiune în lumea minunată a radioului și a muzicii, recomandată și difuzată de către posturile românești. Așa m-am pus la punct cu toate noutățile momentului. În plus, am intrat pe youtube să vad și cine sunt cei care cântă melodiile care mi-au rămas în minte. Recunosc, unele mi-au și plăcut 🙂 .

Nu vorbesc despre muzica pe care o ascultăm la radio de-a lungul întregului an, ci doar de cea care ne animă în această vară. Am remarcat un trend, început încă din primăvară, a revenirii muzicii latino. Sunt multe hituri care prind foarte bine. Ne place limba spaniolă, linia melodică și ritmul sunt foarte ușor de prins, sunt numai bune pentru dans, iar videoclipurile sunt mai mult decât captivante: locuri exotice, lux, bărbați atrăgători, cu pătrățelele bine conturate și femei ireal de frumoase (cred că bărbații ar folosi alt termen în loc de ”frumoase” 🙂 ).


Cu ce poți să îți începi o zi dacă nu cu o astfel de melodie care să te energizeze și să te facă să te gândești la vacanță. Încercați Maluma (”my guilty pleasure” în vara asta 🙂 ), Ricky Martin (reloaded), eternul Despacito (dacă vizionezi videoclipul, constați că, femeie fiind, la sfârșitul lui nu știi cum arată bărbații pentru că nu-ți poți lua ochii de la tipa care este … cum este), Shakira sau Enrique Iglesias (după gusturi).

Dacă aveți alte preferințe sau sugestii, nu ezitați să le oferiți si altora, în secțiunea comentarii!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *