Cum, cine și cât de bine s-a distrat la super party-ul de pe terasa Shopping City Piatra-Neamț


Sâmbătă l-am luat pe Cipanu și am făcut o vizită la Shopping City. Auzisem că e petrecere și eram tare curioasă să văd ce se mai întâmplă deosebit în orașul nostru mic. Petrecere pe terasa de la Shopping City Piatra Neamț… suna foarte bine și … aerisit.

Deși a început pe la 18:00, noi am ajuns abia pe la 21:00. Voiam să prindem petrecerea în toi. Și așa a fost. Cei de la intrare, care ne-au pus brățările, erau deja ”in the mood” (mai puțin cei de la pază care tot serioși au rămas până la finish ).

Muzică, aer liber, terasă foarte încăpătoare, multă lume … pentru câteva momente am avut senzația că nici nu sunt în Piatra-Neamț 🙂 . Din start a primit o bilă albă 🙂 . Totul a fost mai relaxat până au intrat pe scenă Macanache și Dilimanjaro. Recunosc că deși nu sunt un fan al genului, m-a prins. Mi-a plăcut tare, am dansat, am pozat și n-am fredonat pentru că nu știu versurile (erau în primă audiție), deși erau câțiva fani care le știau integral.


Suuuper party ”Tare ca Piatra” Rooftop Shopping City Piatra-Neamț

Foto: Cipanu (Illusio)
Foto: Cipanu (Illusio)
Jessica – Foto: Cipanu (Illusio)

Ce mi-a mai plăcut? Mi-au plăcut la nebunie tinerii care au venit. Sunt o nouă generație care îmi place maxim. Sunt mult mai curajoși în vestimentație, sunt haioși, frumoși, expresivi, sunt petrecăreți și destul de cuminți (precizarea asta este pentru părinți 🙂 ).

Foto: Cipanu (Illusio)
Foto: Cipanu (Illusio)
Ecaterina – Foto: Cipanu (Illusio)

În aceeași seară au urcat pe scenă Evolve, DJ Kamal, Skiny şi Mateo care au făcut ca petrecerea să fie incendiară (la figurat 🙂 ).

Foto: Cipanu (Illusio)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *