Secretele frumoaselor femei cretane


Dacă vrei să te îndrăgostești, te duci în Creta. Mă refer atât la locuri, dar mai ales la oameni. Bărbați frumoși și femei și mai frumoase. Iar faptul că sunt amabili și mereu cu zâmbetul pe buze îi face și mai atrăgători.

Vă voi face cunoștință cu 3 femei cretane, deosebit de sexy, seducătoare și de frumoase  pe care le-am întâlnit și care mi-au povestit despre secretele lor de înfrumusețare.

Maria este nora proprietarului hotelului la care am stat. Este o afacere de care se ocupă cu plăcere și multă responsabilitate toată familia. Maria însă este cea care ne întâmpina în fiecare dimineață cu zâmbetul ei minunat și avea grijă ca toți clienții să fie încântați și mulțumiți de șederea lor acolo. Nu ai cum să n-o remarci. Are 43 de ani, mi-a spus că este căsătorită cu un soț minunat și că are 3 copii de 12, 10 și 8 ani. Să ai un asemenea corp după 3 nașteri?!?!?! Ori are o moștenire genetică foarte bună, ori a descoperit vreun elixir al frumuseții, tinereții veșnice, ori face sport de trei ori pe zi și ține diete stricte.


Maria

Nu m-am putut abține și am întrebat-o. Să știm și noi 🙂 . Și mi-a răspuns atât de senină că se datorează faptului că este o femeie fericită, căreia îi place mult să zâmbească, să râdă, să comunice cu oamenii. Face sport doar câteva luni pe an (crossfit) pentru că în sezonul turistic mișcarea este asigurată în fiecare zi, la hotel 🙂 . Nu folosește creme sau măști minune ci doar produse foarte bune pentru makeup de la Estee Lauder. Tot de la Estee Lauder este și parfumul ei preferat, Modern Muse.

Anastasia

Anastasia este o tânără superbă care NU ARE PRIETEN . Are doar 22 de ani și adoră căpșunele scăldate în ciocolată. Pentru a avea o piele fină și hidratată apelează, de două ori pe săptămână, la un scrub cu cafea grecească. Secretul părului lung și sănătos este masca cu ulei de cocos.În timpul liber face sport și iese să se distreze cu prietenii. Miroase a Si de la Armani.

Anastasia

Constantine are 26 de ani și iubește. Nu este căsătorită încă, dar visează să facă acest pas și să aibă copii. Îi place mult să citească și este fericită atunci când își petrece timpul cu familia ei. Este atât de frumoasă pentru că natura a fost darnică, dar și pentru că folosește ulei de masline extravirgin în locul cremei de față, iar o dată pe săptămână își aplică o mască cu iaurt pe piele pentru a o hrăni și revitaliza. Pentru că nu are timp să meargă la sală a optat pentru a face mișcare acasă, timp de 30 de minute zilnic. Parfumul ei preferat este Jasmine de la Victoria Secret.

Constantine
Constantine

Și pentru că am vrut să mă bucur și de vacanță, nu am pozat toate femeile cretane, frumoase care mi-au ieșit în cale, deși … vă garantez că nu erau puține. După ce că sunt norocoși cu peisaje paradisiace, natura i-a înzestrat și cu frumusețe fizică. În plus, citeam despre Creta că este insula cu cea mai mare speranța de viață  și o rată foarte mică de îmbolnăvire. Mâncarea mediteraneană, stilul de viață, zâmbetul și mișcarea par să fie secretele care îi fac să fie atât de invidiați.

Citiți și: 

Cum am pășit în paradis?

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *