Bucurie maximă, în Grecia, pentru doi tineri nemțeni


Stăteau liniștiți la masă, într-una din zilele lor de vacanță în Zakynthos, când chelnerul a venit cu desertul. Nu era însă un desert ca toate celelalte. Era unul cu mesaj, un mesaj care avea să le schimbe întreaga viață.

Ce s-a întâmplat de fapt? O frumoasă și emoționantă cerere în căsătorie, la care a participat tot restaurantul.

Actorii principali din această poveste sunt Cristian Cotor și Ecaterina Chițu, ambii din Târgu Neamț. El este sushi chef la un restaurant japonez din Marea Britanie și ea, cântăreață.


Ecaterina Chițu și Cristian Cotor, foto: facebook.com

Pe o farfurie, în loc de desert, bucătarul restaurantului a scris cu cremă de ciocolată Marry Me. Chelnerul i-a adus-o Ecaterinei și atunci Cristian a scos cutiuța cu inelul. Emoțiile i-au copleșit pe amândoi. S-a așezat în genunchi și nici nu a apucat să facă cererea că Ecaterina a și acceptat.

S-au îmbrățișat, s-au sărutat tremurând amândoi de emoție. Toți cei din restaurant, veniți de prin toate colțurile lumii, au fost surprinși și au participat la această frumoasă cerere în căsăstorie aplaudându-i și urându-le multă fericire.

Ecaterina Chițu și Cristian Cotor, foto: facebook.com

Cristian intenționează să rămână în țară pentru că dorul de iubita lui îl copleșește. Are câteva planuri de viitor pentru ce va face aici. Eu sper, ca printre ele, să se numere și acela de a lucra ca sushi chef într-un viitor restaurant japonez din Piatra Neamț. Recunosc că tare mi-ar mai plăcea să se întâmple așa ceva în orașul nostru. Mi-aș face abonament, mai ales că este un profesionist și prepară mâncare japoneză atât de bine.

Ceea ce este sigur: vor să aibă 3 copii. Să le urăm fericire maximă, viață lungă, frumoasă și muuultă răbdare cu cei trei 🙂 .

Găsiți aici clipul cererii în căsătorie, filmat de chelnerul restaurantului:  Momente emoționante în Zakynthos .

de Roxana Pricop


Citește și:

Ce costume de baie poartă frumoasele femei din Neamț în 2017


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *