Ce costume de baie poartă frumoasele femei din Neamț în 2017


Suntem încă în perioada verii și rețelele de socializare abundă de postări din locuri care mai de care mai vibrante, exotice și mai interesante. Dintre toate, în top sunt fotografiile făcute pe malul mării sau la piscină. Motivul? ”De vină” sunt peisajele, costumele de baie și frumusețea celor care le poartă. Nu am putut să nu le admir și am descis să vă las și pe voi să faceți acest lucru.

Așadar, mai jos, urmăriți ce costume de baie se poartă anul acesta, ce destinații au fost mai căutate, cât de sexy sunt, fără prea multe haine,  tipele pe care le admirăm prin cluburi sau în cafenele, cât sunt de originale în alegerea unui outfit atunci când merg la plajă sau la piscină, dar și cât de mult s-au distrat.

Georgiana Brașoveanu, foto: instagram.com

Georgiana arată senzațional după două nașteri. Moștenirea genetică, dar și atenția la ce și cum mănâncă își spun cuvântul. Costumul de baie se potrivește perfect cu locurile exotice din Boracay.


Ilinca a ales ca destinații de vacanță, anul acesta, Cipru și Grecia. Mi-a fost cam greu să selectez o singură poză pentru acest articol. Este tânără, arată bine și foarte fotogenică. Must have-ul acestei veri este costumul de baie dintr-o singură piesă. Ilinca știe 🙂 . Baticul retro … este senzațional.

Ilinca, foto: instagram.com

Pe Georgiana o știți dintr-un interviu al revistei atelier47.ro (citiți aici: Sunt tânăr și trăiesc acum, nu ieri! ). Este deșteaptă, frumoasă și știe foarte bine ce vrea. A ales, după examenele de final de clasa a 12-a, din vara asta, să se relaxeze tot la Marea Neagră. Are un corp perfect și costumul dintr-o singură piesă îi vine foarte bine.

Georgiana, foto: instagram.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *