Treisprezece, cu Nicoleta Negură


Este frumoasă, ambițioasă, curajoasă și aprigă atunci când e cazul, face din muncă o pasiune și dacă o privești, pare că totu-i o joacă și-o poveste. Pe designerul Nicoleta Negură, o descoperi în interviul Treisprezece așa cum e ea: cu zâmbetul pe buze, cu capul în nori și cu vise mari. Ceea ce ea nu vă spune este că brandul ei crește pe zi ce trece și ajunge din ce în ce mai cunoscut pe piața din România și, din câte am tras cu ochiul, are deja câteva apariții și în afara țării. Recent a început o colaborare cu Simona Pătruleasa Ivanov care este noua imagine a brandului Nicoleta Negură.

Care este ritualul tău de dimineață?

Iubesc diminețile! Iubesc răsăritul, îmi iubesc viața! Mai nou, am descoperit acele 15 minute de meditație care mă ajută să am o minte sănătoasă! Urăsc rutina, îmi plac schimbările și încep dimineața cu ele în gând! O nouă zi, o nouă poveste! Îmi place să mă joc cu mintea mea.


Ce parfum folosești?

Hmmm … și parfumul pe care îl folosesc este o poveste! Este unul de nișă care aparține unei case de parfumuri pe care o ador! Oud Satin by Maison Francis Kurkdjian! Ador mirosurile ciudate.

De ce produse de beauty nu te poți despărți?

Uleiul de argan! În rest, mă pot lipsi de toate.

Care este răsfățul tău preferat?

Eu sunt răsfățul meu preferat! Îmi place să mă alint singură 🙂 .

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

Nu am dorințe în ceea ce privește o destinație anume. Sunt locuri pe care nu le-am văzut, dar urmează. Am abia 30 de ani! În schimb, am o destinație unde mi-aș dori să poposesc o perioadă! Sufletele oamenilor poate au urechi să le pot șopti câte ceva …

Am aflat că viața nu trebuie să fie o luptă, că e scurtă și frumoasă și că nu există am pierdut sau am câștigat, ci am trăit, am acumulat experiență și merg mai departe. 

Ce mâncare preferată ai?

Iubesc bucătăria libaneză!

Nicoleta Negură, foto: Gabi Stănescu

Cum te relaxezi?

Iubind …

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

foto: Gabi Stănescu

Omul este cea mai buna carte. În fiecare descoperi ceva. Dar pot recomanda o dramă psihologică scrisă de Parinoush Saniee, Cel care mă așteaptă. Este o carte despre onoare, tradiție și sacrificiul unei femei într-o societate patriarhală.

Dar film?

Nu am preferințe în materie de filme. Le savurez pe toate.

Ce muzică asculți?

Iubesc arta! Încerc să simt frumosul în orice. Îmi plac instrumentele, transmit emoții puternice.

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

Sunt propiul meu model. Sunt mândră de alegerile mele, îmi iubesc greșelile căci fără ele nu aș fi învățat nimic. Am aflat că viața nu trebuie să fie o luptă, că e scurtă și frumoasă și că nu există am pierdut sau am câștigat, ci am trăit, am acumulat experiență și merg mai departe. Sunt oameni care mă inspiră cu poveștile lor, dar nu modele!

foto: Gabi Stănescu

Proiectul de care ești mândră?

Toate proiectele mele mă fac mândră, dar nu mulțumită! Toate au în spate multă muncă, nopți nedormite, lacrimi, dezamăgiri! Dar sunt ale mele, realizate cap-coadă de mine, cu bune, cu rele!

Care sunt visurile tale?

Roxana, eu sunt un vis 🙂  🙂 🙂 ! Îmi place să ating pamântul, desculț să-l simt. Am doar capul în nori. În schimb, am multe dorințe. Nu mi-e frică de drumurile înfundate, de piedici, de luatul de la zero! Dacă îmi doresc ceva, nimeni și nimic nu-mi stă în cale! Dacă îmi doresc …

de Roxana Pricop


Citește și: 

Treisprezece, cu Georgiana Brașoveanu

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *