10 trucuri de frumusețe cu pudra de talc


Am auzit, mai demult, de la la o prietenă că ea nu folosește pudră specială pentru a-și fixa machiajul, ci o înlocuiește cu pudra de talc. Ei bine, nu am avut curaj să încerc până acum, dar având în vedere că tenul meu este extrem de sensibil și se irită foarte ușor, am decis să utilizez produse cât mai „blânde”.

Am dat un search pe Google și am descoperit că pudra de talc pentru bebeluși este multifuncțională în trucurile de frumusețe. Așa că, iată lista pe care am întocmit-o:

  1.  Oferă volum genelor prin aplicarea unei cantități mici de pudră de talc prin intermediul unei pensule.
  2.  Înlocuiește șamponul uscat cu pudra de talc. Aceasta trebuie aplicată direct la rădăcină, apoi masat scalpul, după care părul se piaptănă. Pudra de talc va absorbi sebumul și va oferi volum.
  3. Stopează luciul feței cu ajutorul pudrei de talc pe care o poți aplica în locul pudrei tale din trusa de make-up sau în combinație cu aceasta. Talcul va absorbi transpirația și va împedica fața să lucească inestetic.
  4. Menține rujul pe buze prin aplicarea unui strat de pudră de talc,între rujări. Cu alte cuvinte, te rujezi, dai cu talc și rujezi din nou. Încearcă!
  5. Înainte de epilare aplică pudra de talc înainte să aplici ceara pentru o mai bună aderență, iar astfel reduci riscul ca firele de păr să se rupă sau să nu fie îndepărtate.
  6. Picioare împrospătate cu ajutorul unei cantități mici de pudră de talc pe picioare înainte de a te încălța nu doar pentru a preveni ca ele să transpire, ci și pentru a scăpa încălțămintea de mirosuri neplăcute.

  7. Previne iritațiile provocate prin frecarea anumitor articole vestimentare precum bustierele pentru sport sau curelele cu ajutorul pudrei de talc.

  8.  Masca de față anti-acnee poate fi creată foarte ușor și ieftin cu ajutorul pudrei de talc: amestec-o cu câteva picături de apă până se formează o pastă. Aplic-o apoi pe față, las-o să acționeze timp de 30 de minute, apoi clătește fața. Tenul tău va fi foarte fin și catifelat.

  9. Fixează anticearcănul prin aplicarea pudrei de talc fix sub ochi.
  10. Îndepărtează nisipul de pe piele cu ajutorul pudrei de talc: atunci când și se lipește nisipul pe piele, pulverizează pudra de talc peste și nisipul va cădea imediat!

Citește și:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *