Stand Up & Sax pe acorduri caritabile


Show-urile de Stand-up comedy sunt faine, dar dacă în deschiderea lor ai auzi acorduri de saxofon?

Hmmm? Se cam schimbă perspectiva, nu?! Astfel, se iau oameni cu talent cu carul, se pun pe aceeași scenă și se dă frâu liber bunei dispoziții. Aceasta este rețeta unei seri perfecte de mai care va schimba viețile copiilor cu dizabilități locomotorii și neuromotorii de la Colegiul Tehnic „Ion Holban” din Iași.

CÂND? Pe data de 15 mai. UNDE? La Teatrul „Luceafărul” din Iași. CINE? A noastră pietreancă dragă Mary Ann ne va cânta și încanta în deschiderea spectacolului Stand up & Help organizat de Full House Event.  Râsetele și voia bună vor fi asigurate de stand-uperi în vogă ai momentului care au călcat pragul emisunii iUmor. Dan Badea este cel care prezintă emisiunea iUmor și asigură buna dispoziție alături de Șerban Copoț.


Bobi Dumitraș și Gabriel Gherghe au avut prestații fără cusur și au ridicat publicul în picioare la fiecare apariție de la această emisiune.

 

Cine sunt cei din spatele Full House Event? 10 tineri ambițioși și determinați care iubesc perfecțiunea și lucrurile bine făcute ce doresc din tot sufletul să susțină cauza caritabilă pentru care luptă.

De unde cumpăr bilet? Apelez unul dintre numerele de telefon 0747656310/ 0749468644 și voi primi acolo toate detaliile de care am nevoie pentru a intra în posesia lor. Preț? 50/60 de lei în funcție de poziția în sală.

Ce este și mai fain?! Bănuții strânși din vânzarea biletelor vor fi donați integral copiiilor  pentru dotarea unei săli de curs cu echipamentele specifice problemelor de sănătate ale lor.  Prin urmare, râdem, ne simțim bine alături de prieteni și ajutăm și copiii care au nevoie de al nostru sprijin.

De ce trebuie să vii? Nu a spus nimeni că TREBUIE, dar știm sigur că vei regreta dacă nu vei fi acolo. 😀 Noi ne-am achiziționat bilet. Hai și Stand Up & Help cu noi!One Comment

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *