Care e frica ta in functie de data nasterii


Care e frica ta? Data nasterii iti dezvaluie tot!

Frica este emotia cu o vibratie foarte joasa care te impiedica deseori sa mergi mai departe si sa-ti traiesti viata asa cum o visezi. Odata constientizata si depasita, te eliberezi si poti sa iti conturezi frumos si creativ viata ta, asa cum ti-o imaginezi. Daca unele frici le constientizezi, cum ar fi cea de apa sau de inaltime, altele se declanseaza la un nivel mult mai subtil din inconstientul nostru si le putem trai fara sa le percepem.

Care e frica ta in functie de data nasterii

Numerologia vine in ajutorul nostru si dezvaluie care este frica ta in functie de data nasterii. Vibratia ta interioara este data de data nasterii si consrintuie o adevarata sursa de informatii pentru a te autocunoaste.

Numarul vibratiei interioare se calculeaza foarte usor. Aduna cifrele din ziua ta de nastere, ex.: daca esti nascut pe 24, vei aduna 2+4=6, iar numarul 6 reprezinta vibratia ta interioara.


Care e frica ta? Vibratia personala iti spune!

Persoanele nascute sub vibratia cifrei 1 ( 1, 10, 19, 28) sunt dominate de frica de a fi ignorate, de a le fi ignorate ideile, actiunile si de a nu se putea exprima. Se tem ca nu-si pot folosi talentele la potențialul maxim, mai ales in situatiile in care pot fi leaderi si pot sa-si arate unicitatea.

Persoanele cu vibratia interioara 2 (nascute pe 2, 11, 20, sau 29) se tem de necunoscut, de schimbare, de singuratate si de a gresi. Sunt piedici puternice aceste frici daca nu le observa si nu „negociaza” cu ele.

Persoanele cu vibratia interioara 3 (nascute pe 3, 12, 21, sau 30) se tem de restrictii pentru că 3 este un explorator, e curios si isi doreste sa invete tot timpul lucruri noi. Sunt persoane creative, sociabile, foarte optimiste si avide dupa noutati, dupa cunoastere. De aceea restrictiile si izolarea le impiedica sa evolueze.

Persoanele cu vibratia interioara 4 (nascute pe 4, 13, 22, sau 31) se tem de schimbarile majore și de pierdere. Sunt persoane conservatoare, traditionaliste, realiste, concentrate si practice in ceea ce fac. Uneori este bine sa nu se lase dominate de aceste frici si sa invete sa fie flexibile, sa se poata adapta schimbarilor din viata lor, mentinand un echilibru cu ordinea si rigurozitatea cu care sunt obisnuite.

Persoanelor cu vibratia interioara 5 (nascute pe 5,14, 23) le este frica de batranete, au o frica foarte mare de a nu descoperi lumea, inclusiv o frica de plictiseala. Aceste persoane nu au astampar, sunt intr-o permanenta miscare, calatoresc mult, sunt foarte active si se tem ca viata trece prea repede si nu se vor mai bucura de ea asa cum o fac in tinerete.

Persoanele cu vibratia interioara 6 (nascute pe 6, 15, 24) se tem de lipsa resurselor, în special a resurselor financiare si de lipsa dragostei. Sunt persoane familiste, protective, grijulii cu cei apropiati, geloase de multe ori si foarte responsabile si muncitoare. Desi sarmul si energia sexuala ii va ajuta sa castige bani usor, armonizarea muncii cu familia/ dragostea ar trebui sa ii ajute sa gaseasca echilibrul.

Persoanele cu vibratia interioara 7 (nascute pe 7, 16, 25) vor sa fie experte in ceea ce fac, sunt insetate de cunoastere, si simt nevoia de a intelege viata in profunzime, mai mult decât lumea materiala. Le sperie gandul de a trai intr-o lume superficiala. Au frica de a nu ajunge la perfectiunea dorita, de a nu face performanta. Sunt critici atat cu ei, cat si cu cei din jur.

Persoanele cu vibratia interioara 8 (nascute pe 8, 17, 26) au frica ca nu detin controlul. Se tem ca nu controleaza si nu domina ceea ce este in exteriorul lor. 8 este un numar de putere, financiara, sociala sau de oricare alt tip de putere. Lipsa puterii le produce frica si frustrare. Sunt lider duri si puternici, cu asteptari mari de la ceilalti, calitati care uneori trebuie temperate, mai ales cand e vorba de familie.

Persoanele cu vibratia interioara 9 (nascute pe 9, 18, 27) se confrunta cu frica de a nu avea restrictii de orice fel, fie ca vorbim de restrictii in cuplu, in familie sau la nivel profesional. Restrictiile, in acest caz, sunt asimitate cu lipsa libertatii.


Surse: „Numerologia in viata fiecaruia” Autor Anatol Basarab ; site4all.ro

Citeste si:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *