Stefania Savin – de la finante-banci, direct in industria frumusetii


Cum sa studiezi finante-banci si apoi sa lucrezi intr-un domeniu total diferit, cel al frumusetii? Intotdeauna m-au fascinat oamenii care si-au schimbat dintr-o data directia si au ales sa faca cu totul altceva. Nu numai ca si-au ales alta cariera, dar s-au schimbat si pe ei ca oameni, au inceput de-odata sa infloreasca, sa radieze, sa munceasca cu pasiune, cu placere si sa faca alte persoane fericite in jurul lor.

De la finante-banci, direct in industria frumusetii

Unul dintre acesti oameni este Stefania Savin, o tipa foarte faina care luna aceasta implineste 10 ani de cand viata ei a luat alt sens, de cand a aflat ca hobby-ul poate deveni profesie.

A studiat finante-banci si contabilitate, la Bucuresti. Dintr-o intamplare a ajuns sa faca unghii prietenelor din Piatra Neamt. A descoperit ca ii place mult ceea ce face si a mai fost doar un pas pana la a-si cladi o cariera ca stilist de unghii. In timp a acumulat multe informatii, a participat la peste 25 de seminarii si cursuri de perfectionare in acest domeniu si si-a deschis propriul salon de infrumusetare, La Rossa Beauty.


Mi-am transformat dragostea pentru frumos, într-o afacere plină de satisfacții.  Drumul nu a fost ușor, dar a meritat fiecare obstacol.

Cuvintele ei pot inspira si alte femei sa isi urmeze visul, sa faca o schimbare in viata atunci cand simt ca ceea ce fac nu le mai implineste.

In aceasta industrie de frumusete, in care gasim saloane la orice colt de strada, care trebuie sa fie atuurile pentru a reusi?

Mi-am transformat dragostea pentru frumos, într-o afacere plină de satisfacții.  Drumul nu a fost ușor, dar a meritat fiecare obstacol.

Trebuie sa ai o adevarata pasiune pentru ceea ce faci, sa iti placa, sa-ti iubesti munca. La fel de importante sunt experienta acumulata si profesionalismul de care dai dovada.

Propun participantelor la cursuri tehnica mea specială, denumită „unghii intr-o ora” , in care vor îmbina rapiditatea cu rezultatul unei manichiuri perfecte și frumoase

Este nevoie de foarte multa seriozitate, responsabilitate, dar si de îmbrățișarea informațiilor și a cursurilor pentru a evolua în această carieră minunată.

Dincolo de pasiunea pe care ai dezvoltat-o pentru acest domeniu, ce anume te motiveaza sa fii si mai buna in ceea ce faci?

Cel mai mult imi place cand clientele mele imi spun ca sunt creativă, artista, pasionată și dedicată. Sunt trei elemente esentiale care fac diferenta in acest domeniu. Muncind cu placere, clientele simt asta si revin cu drag de fiecare data. Incerc sa le ofer o experienta relaxanta cat timp petrec la salon, iar dupa ce ies pe usa imi doresc sa se simta bine cu ele insele.

Stefania Savin, nail artist & trainer

Trainer in arta unghiilor perfecte – o noua etapa

Mai intai nail artist ca mai apoi sa ai propriul tau salon. Esti foarte ambitioasa si se pare ca, dupa aniversarea a 10 ani de activitate, mergi mai departe, la o alta etapa, cea de trainer in arta unghiilor perfecte. Ce le pregatesti celor interesate sa profeseze in acest domeniu?

Dupa 10 ani de experienta in acest domeniu, incep o noua etapa, aceea de trainer. Voi impartasi secretele unghiilor perfecte, ajutand fetele sa transforme pasiunea pentru maini frumoase intr-o profesie.

Pregătesc cursuri intensive, complexe, in care fetele sa învețe mai mult decât la un curs de baza. Vor avea posibilitatea sa se perfectioneze in arta unghiilor frumoase, iar, optional, vom aborda si cursurile de design.
Vor beneficia atat de consiliere in dezvoltarea profesională cat și de suportul meu după terminarea cursului.

Si pentru ca timpul este foarte pretios atat pentru tehniciene cat si pentru cliente, propun participantelor la cursurile de „Stilist, protezist unghii false” tehnica mea specială, denumită „unghii intr-o ora” , in care vor îmbina rapiditatea cu rezultatul unei manichiuri perfecte și frumoase.

Ofer formare și pregătire profesională cu produse și aparatura de top, in cadrul salonului de înfrumusețare “La Rossa Beauty”. Pentru cine este interesat, poate opta și pentru diploma acreditata.

Ce recomanzi celor care viseaza la o cariera ca stilist de unghii?

Recomand seriozitatea, imbratisarea informatiilor si a cursurilor pentru a evolua in aceasta cariera minunata. Pentru a deveni un stilist de unghii trebuie sa ai atat creativitate, cat si foarte multa rabdare. Talentul este un plus, dar acesta poata fi intrecut prin munca, determinare si cunostinte solide in domeniu.

Te aștept la cursurile mele, incepand cu luna iunie, sa faci cunoștința cu aceasta meserie frumoasa, sa înveți o baza solida și multe alte secrete de tehnica, intretinere și design.


Date de contact:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *