Copiii vedetelor din România care au moștenit frumoasele trăsături ale părinților


De foarte multe ori genetica ne joacă feste așa că nu întotdeauna un cuplu de oameni foarte frumoși are copii la fel de frumoși. De asemenea există cazuri de oameni cu care natura nu a fost prea darnică, dar care au niște minuni de copii.

În showbiz-ul românesc există câteva vedete care au copiii ce se pare că au luat ce-i mai frumos de la ambii părinți sau chiar i-au întrecut. Unii dintre ei au moștenit și talentul artistic și îl valorofică, în timp ce alții sunt mai retrași din lumina reflectoarelor și se axează mai mult pe studii.

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, nu i-a călcat pe urme mamei, însă putem spune că lucrează în branșă. Ea este producător muzical la un post de radio din Capitală.


Loredana Groza și Elena Boncea

Eva și Petru Zaharescu sunt copiii frumoasei Andreei Berecleanu și ai lui Andrei Zaharescu. Eva studiază la Londra, dar a intrat recent în gura presei, din cauza presupusei relații cu Ștefan Manolache, un cunoscut al lumii mondene din București. Petru Zaharescu este încă licean și se ferește de viața publica destul de mult.

Dr. Constantin Stan, Eva Zaharescu, Andreea Berecleanu, Petru Zaharescu

Radu Stefan Bănică a moștenit și talentul tatălui său, Ștefan Bănică Junior. Are o voce absolut minunată și profită de asta. Deja a apărut în câteva videoclipuri ale tatălui său, în concertele de la Sala Palatului și chiar a înregistrat câteva piese. În plus, a aparut și într-o piesă la Teatrul de comedie.

Radu Ștefan Bănică

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin este talentată în mai multe domenii. Deși nu s-a hotărât încă definitiv spre ce domeniu se îndreaptă, lucrează să lanseze o melodie cu tatăl ei și speră să devină avocat.

Andreea Marin și Violeta Bănică

Betty Salam (fiica lui Florin Salam) și Karmen Simionescu (fiica lui Adi Minune) sunt amândouă extraordinar de frumoase. În ambele cazuri, putem spune că și-au întrecut cu mult părinții în ceea ce privește aspectul fizic. Atât Betty cât și Karmen au început o carieră în muzică, călcând pe urmele părinților.

Betty Blue
Karmen Simionescu

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Radulescu, locuiește la Monaco, unde își face studiile. Acesta practică mai multe sporturi extreme pe care de multe ori le face alături de iubitul mamei sale, Felix Baumgartner. Vedeta a povestit într-un interviu că fiul ei are mai multe iubite, iar una dintre ele era mai mare decât el.

Ayan Schwartzenberg

Alexia Eram și Aris Melkior Eram sunt copiii Andreei Esca. Alexia este foarte activă pe rețelele de socializare, cunoscută pentru aparițiile ei în presă, dar și pentru relația ei cu Mario Fresh. Aris este mai retras decât sora sa. Tocmai a terminat liceul și se pregătește de facultate.

Alexia și Aris Eram

Citește și:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *