În Scoția copiii de 4 ani se pot declara de alt sex, fără acordul părinților


În Scoția, copiii de până la patru ani își vor putea schimba numele și sexul la școală fără consimțământul părinților lor, în conformitate cu noile linii directoare de incluziune LGBT elaborate de guvernul scoțian. 

Conform noilor orientări, profesorii trebuie să le ceară noul nume și să accepte fără a pune întrebări. Doar în cazul în care vor ca modificările să fie făcute și în registrele școlilor, au nevoie de acordul părinților, scrie The Telegraph.

Conform documentului ce a fost pus la dispoziția școlilor, este posibil să „alegi” să devii transgender „la orice vârstă”, iar opiniile tinerilor ar trebui respectate dacă nu vor ca părinții lor să fie informați.


La 4 ani, un copil vrea să fie Superman, Fulger McQueen, Blaze, Mickey Mouse și Siren Head, uneori toți in aceeași zi. Să lași un copil să aleagă la 4 ani așa ceva este peste puterea mea de înțelegere.

De asemenea, elevii trans ar trebui să poată folosi orice toaletă sau vestiar ar alege, să aleagă uniforme „neutre de gen” și să includă personaje transgender ca modele în materialele de lectură și lecții.

Cunoscutul consultant în marketing turistic, Razvan Pascu, scria pe pagina lui de Facebook:

Să lași un copil să aleagă la 4 ani așa ceva este peste puterea mea de înțelegere.

Dacă asta înseamnă libertatea, probabil că înțeleg eu greșit conceptul. Dacă asta înseamnă civilizația și viitorul, atunci mie nu îmi sună prea bine.

Este clar în ultima perioadă o investiție uriașă de bani, energie și multe alte resurse pentru a promova astfel de subiecte și chiar legi controversate. Cui îi ajută, vom înțelege probabil abia peste vreo 50 ani.

Cât despre cei care sunteți pro așa ceva, prefer să aud argumente de la cei care aveți copii, nu de la cei care nu formează nici măcar un cuplu.”


Sursă: hotnews.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *