Top 9 cele mai interesante poze de vacanță cu femei superbe din Piatra Neamț


Atelier47 e cu ochii pe tine!

Nu sunt vedete, modele sau manechine de profesie, nu sunt influenceri, creatoare digitale sau cum s-or mai numi job-urile astea nou apărute în industria de online. Sunt femei frumoase din Piatra Neamț care mi-au atras atenția cu pozele lor de prin călătoriile pe care le-au făcut în această vară.

Oricât de mult s-ar dori ca noi, creatorii de conținut, să promovăm conform trendului universal și acele femei care nu se încadrează în tipare, nu pot să nu apreciez când văd poze pe Insta cu vecina mea care arată ca un fotomodel, deși nu e decât o mamă, soție, o tipă cu un job normal care poate are nevoie și ea uneori de aprecieri pentru a-i ridica cineva moralul într-o zi mai mohorâtă.

Și atunci, de ce să nu facem ceva frumos și să aducem complimente tipelor superbe de lângă noi pe care le-am găsit plimbându-mă printre postările de pe Instagram.


Mai jos pun pozele și va și zic de ce le-am ales din multitudinea de postări de pe Instagram.

Deși le-am inclus într-un top 9 cele mai cele poze, nu le-am dat note și nici nu le-am pus în ordinea preferințelor pentru că toate mi-au plăcut la fel de mult.

Vă las pe voi, cititorii, să decideți care sunt preferatele voastre.

Top 9 poze de vacanță cu femei superbe din Piatra Neamț

Poza frumoasei Ana Maria este una dintre preferatele mele. Deși tematica este una uzuală în ședințele foto, tot îmi place cum arată picioarele ei interminabile în cada neîncăpătoare.

Nu ai cum să nu te uiți la o astfel de poză! Bianca este foaaaaarte hot! ?

Picioare lungi, interminabile, superbe = definiția acestei poze.

Pe Georgiana și pe Miruna le-ați mai văzut și în alte articole de-ale noastre. Ne cam plac pozele lor! În costum de baie arată absolut minunat!

Pe lângă faptul că arată foarte bine, uleiul de pe picioare și prosopul inscripționat cu numele unui hotel la care am fost și eu și de care mă leagă amintiri foarte faine, m-au determinat să aleg și poza Smarandei.

Urmele celor două mâini spun totul! Hot, hot,hot!?

Îmi plac poza, tipa, outfit-ul, picioarele lungi și superbe, locul, îmi place totul.

Îmi place tare această poză. Cea mai bună descriere ar fi: feel the free spirit of the sea. Stânci, briză, apă răcoroasă care se izbește de mal și de picioare, algele care parcă îți trezesc instant simțul olfactiv, corpul perfect al tipei și cămașa care flutură în vânt …

Parcă aș vrea iar la mare…

Cu siguranță mai sunt și alte pietrence superbe care au fost în vacanță și au făcut poze minunate. Dacă le știți, să ne spuneți și nouă, să știm ce ne-a scăpat.

Continuați să faceți poze pentru că noi suntem cu ochii pe voi și tot ce ne place vrem să arătăm și altora ?.


Citește și:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *