Banii trag la tine după cum îi ții în portofel. Află secretul oamenilor bogați!


Nu mai este un secret că avem ceea ce atragem. Dar cum facem asta? Sunt câteva secrete pe care oamenii bogați le au și le-am aflat și noi. Unul dintre ele este despre cum să îți ții portofelul. Află și tu ce trebuie să faci și cine știe, poate ai noroc și vin banii peste tine cât mai repede.

Cum ar fi să îmi propun seara să fiu bogat, iar dimineața când mă trezesc să văd opulență, lux și bogăție? Este visul oricărui om! Cu siguranță că doar dacă facem ordine în portofel nu ne vom îmbogăți peste noapte, dar poate ne va aduce câțiva bănuți în plus pentru cheltuielile neprevăzute.

Se spune că o anumită ordine făcută și ținută cu sfințenie în portofel, va atrage bogăția și sporul banilor. Așa ne explicăm de ce oamenii bogați au întotdeauna ordine în locul în care păstrează banii. Și nu orice fel de ordine.


Ce trebuie să faci pentru a atrage banii în portofelul tău?

În primul rând ai nevoie neapărat de un portofel cu forme regulate și dreptunghiulare. Trebuie sa fie unul încăpător. Procedează ca japonezii și schimbă-ți portofelul în fiecare an. Portofelul învechit și ponosit, nu atrage banul!

Apoi fă ordine în portofel dacă vrei bogăție și nu pagubă!! Scapă de toate hârtiuțele, chitanțele, bonurile de cumpăraturi. Nu ține carduri expirate în el. Toate acestea atrag energie negativă asupra portofelului și opresc venirea banilor.

Nu sta cu facturi, ce trebuie plătite, în portofel! Acest lucru înseamnă ca de duc banii, nu că primești.

Aruncă tot ce nu-ți trebuie, toate chițibușurile pe care le ții și nu au ce căuta într-un portofel. El trebuie să fie îngreunat doar de bani și carduri, nu de alte lucrușoare.

Toți banii să vină la mine!

Și banii trebuie ținuți într-o anumită ordine. Sortează bancnotele pe categorii, iar acestea se vor înmulți.

În plus, ca să-ți meargă bine, trebuie să așezi bancnotele cu partea superioară în sus. Pentru ca sporul banilor să nu plece niciodată de la tine.

Alte metode menite să atragă banii în buzunarul tău

Să nu vorbești banii de rău! Despre bani, numai de bine! Când vorbești de rău banii creezi niște energii negative, care de fapt, blochează abilitatea ta de a face mai mulți bani. Spune zilnic ”banii sunt peste tot în jurul meu, sunt recunoscător pentru acest lucru și le urez bun venit în viața mea”. Doar gândindu-te la acest lucru vei schimba drumul banilor.

Înconjoară-te de oameni care apreciază banii! Este bine să ne asociem cu oameni care fac bani, care îi apreciază și care îți amintesc și ție nu numai că poți face bani, dar și că trebuie să faci bani. Acest tip de putere este contagioasă, dar este sănătos să îți reamintești de puterea pe care o poți avea atunci când îți controlezi destinul. Tu îți controlezi banii, nu ei pe tine!

Superstiții legate de prosperitate: poartă solzi de pește, grâu, orez sau un trifoi cu patru foi în portofel. Acestea sunt simbolurile care atrag norocul, banii și prosperitatea în viața ta. Un talisman la fel de norocos este să ai asupra ta o monedă găurită sau o bancnotă împăturită în trei.


One Comment

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *