Rapperul Drake a turnat sos iute în prezervativ după sex. Acuzat de o tânără care a suferit arsuri


O tânără de pe Instagram cu care rapperul Drake s-ar fi iubit puțin, l-a acuzat pe artist că a turnat sos iute în prezervativ, după sex, iar ea a suferit arsuri.

Dacă nu știai cum să te protejezi de femeile care vor să-ți fure și să-ți folosească materialul genetic pentru a-ți face moștenitori, învață de la Drake! Vuiește Instagramul și presa mondenă de peste hotare că obișnuiește să pună sos iute în prezervativele proaspăt folosite pentru a ”contamina” sperma și a o proteja de relele intenții ale femeilor care-i trec prin așternut.

Rapperul știe ce știe. Mai are un copil de 4 ani, Adonis, cu pictorița franțuzoaică, fostă actriță de filme pentru adulți, Sophie Brussaux. Se spune că Drake ar fi fost luat prin surprindere de existența copilului și nu vrea să se mai repete. Adonis a fost conceput după doar o singură noapte de iubire. Așa că își ia măsuri de precauție și ”contaminează” toate prezervativele folosite cu sos iute.


Potrivit celei care a reclamat metoda lui Drake, rapperul folosește o astfel de metodă, astfel încât sperma sa să nu mai poată fi folosită.

Rapperul Drake a turnat sos iute în prezervativ după sex. Acuzat de o tânără care a suferit arsuri

Presa americană relatează că Drake a întâlnit o fată la o petrecere și a invitat-o ​​în camera lui. Modelul recunoaște că au întreținut relații sexuale de comun acord, după care rapperul a mers la toaletă, unde a aruncat prezervativul.

Victima a vrut să obțină biomaterialul vedetei, așa că a scos din urnă contraceptivul folosit și a încercat să-și introducă lichidul în vagin. Fata a recunoscut că s-a simțit de parcă „i s-a turnat lavă în ea”. Ea a țipat de durere și Drake a intrat în toaletă.

Rapperul a recunoscut că într-adevăr a turnat o pungă de sos iute în prezervativ.

Potrivit MTO News, tânăra nefericită intenționează să îl dea în judecată pe starul hip-hop pentru că a primit arsuri. Drake nu a răspuns direct, dar a postat în aceeași zi pe contul său un mesaj: „Poți să-ți păstrezi cele 15 minute de faimă, iar eu îmi iau celelalte 23 de ore și 45 de minute”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *