Cele 3 metode de curățare a energiilor negative din casă cu sare de bucătărie!


Uneori că e nevoie să faci puțină curățenie în casa ta! Așa cum o spălam, aspirăm și o ștergem de praf, este necesar ca periodic să recurgem la câteva metode de curățare a energiilor negative din casă care ne strică liniștea, armonia și ne pot chiar îmbolnăvi.

Sunt momente în care ai senzația că te simți neliniștit în propria casă. Nu te mai poți odihni în patul tău deși totul e aparent la fel. Sunt momente în care ești mereu nervos sau obosit și certurile cu partenerul de viață nu mai contenesc. Ai face orice numai să ai puțină liniște în propria casă și să poți dormi liniștit.

Poate nici la serviciu nu-ți mai merge bine. A început să te doară prin unele părți, te simți mult mai încărcat ca de obicei și starea de sănătate se degradează de la o zi la alta deși poate că tu ai grijă de tine.


Înainte de a începe să lucrezi cu corpul tău, ar fi recomandat să faci o curățare a casei în care locuiești sau a biroului de la serviciu, loc unde petreci o mare parte a timpului. De-a lungul timpului au intrat în casa ta mulți oameni care și-au lăsat din energiile lor și s-au tot acumulat fără ca tu să faci nimic să le îndepărtezi. Mulți dintre ei poate nu au avut rele intenții atunci când ți-au pășit pragul, dar și-au lăsat la tine o parte din încărcătura cu care au venit.

Învață cum să poți  face o curățare a energiilor negative din casă cu ajutorul unui ingredient ieftin și care se găsește în orice casă: sarea de bucătărie. Nu durează mult și te vei simți mult mai bine după ce casa ta va fi curată.

Puneți în casă pungi de sare pentru curățarea casei!

Puneți sare în niște pungi albe de țesături naturale ( bumbac, in, cânepă) și agățați-le în colțurile casei. Atunci când sarea absoarbe energiile negative, pungile se întuneca și trebuie înlocuite cu altele noi. Folosiți pungile cu sare dacă aveți des musafiri care vă trec pragul sau dacă aveți certuri în familie.

Încălziți sarea pentru a purifica energia casei!

Fiecare casă trebuie să fie curățată periodic de energiile negative ce se pot acumula în ea. Curățările trebuie făcute, cu atât mai mult în casele recent cumpărate sau închiriate. Dacă lucrurile nu merg bine în familie, există certuri, scandaluri, simțiți că nu vă mai înțelegeți, o curățare a spațiului poate schimba atmosfera din casă.

Puneți sare de rocă într-o tigaie din fontă și încălziți-o. Temperatura ridicată descompune cristalele de sare și odată cu ele și energia negativă care era în casă este distrusă. Sarea atrage toate energiile negative ca un magnet și o distruge. Repetați această procedură de câte ori simțiți nevoia, dar recomandarea e ca la minim 6 luni să fie făcută din nou.

Sarea preia din energia noastră. Aveți grijă cum o folosiți!

Dacă vreți să vă apucați de făcut curat în casă nu uitați să puneți puțină sare în fiecare colț al casei și lasați-o acolo. Când faceți curat, îndepărtați și sarea presărată prin colțuri. Sarea absoarbe toată energia negativă acumulată în casă. După îndepărtarea ei casa rămâne curată și purificată.

Sarea, ca și apa, absoarbe energia cu care o persoană se îndreaptă spre ea. Așadar, chiar și sarea pe care o folosești la gătit poate fi făcută magică spunându-i cuvinte diferite și dorind fericire familiei și prietenilor tăi.

După ce ai terminat cu curățarea casei, te poți îndrepta înspre curățarea propriului corp. Tot sarea de bucătărie te poate ajuta. Am găsit câteva metode eficiente și le-am pus pe toate într-un articol. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *