Sarea – cum îți poți curăța corpul de energiile negative


Sarea este un mineral găsit în orice casă, un adevărat dar al Pământului pentru noi. Pe lângă uzuala ei utilizare în gastronomie, din cele mai vechi timpuri, sarea este cunoscută pentru puterea ei de curățare și de a absorbi energia negativă precum și pentru proprietățile ei folositoare în tratarea anumitor boli.

S-au făcut studii care demonstrează că sarea are capacitatea de a înregistra, amplifica, stoca și transmite informații despre energie. Sarea, extrasă din Pământ, absoarbe cu ușurință energia negativă a oamenilor, fiind  purtătoare de o puternică sarcină pozitivă. Datorită acestei calități se explică efectele antiinflamatoare și calmante ale sării.

Sarea de bucătărie are nenumărate beneficii pentru sănătate. Este bună în tratarea leziunilor bucale, desfundarea nasului, ușurarea durerilor în gât, reduce inflamația în caz de unghii încarnate. Poate ajuta la hidratarea pielii și la calmarea roșeții, iar dacă ai psoriazis sau eczeme, poate reduce acele zone de piele solzoase și inflamația. Pentru aceaste afecțiuni ale pielii este bună în special apa cu multe minerale de la Marea Moartă din Israel sau laguna Albastră din Islanda.


Din punct de vedere istoric, clorura de sodiu, cunoscută sub numele de sare de bucătărie, era folosită pentru conservarea alimentelor, deoarece cantitățile mari pot preveni creșterea bacteriilor care duce la deteriorarea alimentelor. Folosită în alimentație, sarea ajută la echilibrarea fluidelor, a transmisiei nervilor și contribuie la o mai bună funcție musculară.

Sarea are proprietăți puternice de curățare și antibacteriene

Știm cu toții că sarea are proprietăți puternice de curățare, dar și antibacteriene. Ne amintim că atunci când avem dureri de gât sau limba încărcată, gargara cu apă cu sare ajută foarte mult. Când suntem răciți, dacă facem o baie fierbinte în apă cu sare sau doar punem  picioarele într-un lighean cu apă cu sare, ne simțim mult mai bine. Explicația este că sarea acționează în apă ca un antiseptic care ucide bacteriile.

Cum facem curățarea cu sare?

Calcă energia negativă în picioare!

Punem sare într-un vas și călcăm pe ea cu picioarele goale. Toată energia negativă din corpurile sale fizice și energetice intră în sare și este aruncată în jos. Toată procedura călcatului ține 10-15 minute. După ce expiră timpul sarea este este dizolvata în apă și aruncată sau direct îngropată în pământ.

Faceți un duș cu sare!

După o zi grea de muncă, o ceartă în familie, oboseală, nervi, stres sau necaz, apelați la un duș cu sare. Masați ușor tot corpul cu sare, încercând pe cât posibil să ajungeți pe toată suprafața. Clătiți cu apă din abundență. În timp ce apa cade pe corp imaginați-vă că vă spală de tot răul, energia negativă, necazurile, problemele, că toate pleacă de pe voi și vă lasă curați, liniștiți și echilibrați, în armonie cu natura.

Faceți o minunată baie cu sare!

Scăpați de energia negativă acumulată cu o banală, dar relaxantă baie într-o cadă plina de apă. Puneți în ea câteva linguri de sare de mare și stați timp de 15-20 de minute. Înainte să ieșiți, clătiți-vă cu apa de la duș. Dacă nu aveți cadă, sunt foarte bune și băile de picioare în apă sărată.

Puneți sare la capătul patului!

Puneți un vas cu sare la capul patului. De preferință să fie din lemn sau din lut. Vă va ajuta dacă în timpul zilei aveți contact cu mulți oameni, sunteți supraîncărcați, stresați, obosiți, aveți insomnii, stare de anxietate, coșmaruri. Schimbați sarea după ce își va schimba culoarea și se va înnegri.

Curățați-vă bijuteriile cu sare!

Bijuteriile din aur sau din argint absorb energia negativă. Pentru a le purifica ele se curăță cu sare. Puneți bijuteriile în sare timp de câteva zile. Aplicați această curățare bijuteriilor pe care le purtați frecvent, dar mai ales celor pe care le-ați primit sau pe care vi le-au atins sau probat alte persoane. Sarea va prelua toată energia negativă, lăsându-le curate, bune de purtat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *