Terapia Bowen – mărturisiri ale oamenilor care au beneficiat de tratament


Bowtech sau terapia Bowen este o procedură holistică din ce în ce mai căutată atunci când oamenii doresc să se trateze fără a mai apela la o sumedenie de medicamente și cât mai natural posibil. Practic terapeutul Bowen apasă câteva puncte și în corpul tău se declanșează o autovindecare. Știu că sună de domeniul SF-ului și că poate părea că terapeuții Bowen sunt aidoma șarlatanilor ruși de după `90, care făceau terapii de grup în sălile caselor de cultură. Mărturiile oamenilor care au apelat la această tehnică de vindecare sunt multe și fac diferența.

Deși această terapie este foarte recomandată, mulți se arată circumspecți atunci când nu cunosc pe nimeni care să mai fi recurs la aceasta și să fi avut rezultate. Pentru că eu personal am apelat de multe ori la Bowtech și am avut rezultate impresionante, am căutat și alți oameni care să povestească despre experiența lor cu această terapie.

Pe mine m-a ajutat foarte mult cu durerile de spate și de cap. Am scris despre experiența mea, dar și despre ce presupune această tehnică și ce se poate vindeca cu ajutorul ei, aici: Terapia Bowen – Cum se poate vindeca corpul singur?


Părerile pacienților care au apelat la terapia Bowen pentru diverse tipuri de afecțiuni

Am strâns o serie de mărturii de la oameni care au apelat la terapia Bowen pentru diverse tipuri de afecțiuni. Unii povestesc cum a fost și ce au simțit după doar o ședință, alții după mai multe. Toți sunt din Piatra Neamț sau din apropiere, pacienți ai terapeutului Manuela Papalicef, o minune de om. Unora le-am recomandat chiar eu să meargă după ce au încercat și alte variante sau nu prea mai aveau alte soluții.

Atrofie multisistemică

” Problemele de sănătate au apărut brusc și s-au agravat rapid.În urma investigațiilor recomandate de neurolog, diagnosticul posibil a picat ca un trăsnet – atrofie multisistemică – o boală rară, gravă, cu evoluție rapidă, fără tratament. Medicii au hotărât să rămân 6 luni sub observație. Eu m-am gândit că nu e timp de pierdut, dacă vream să mă mențin cât mai mult în parametrii cât de cât normali de funcționare. Am hotărât să încep rapid terapia Bowen la doamna Manuela Papalicef.

Am început terapia având încredere în ea, hotărâtă de a întârzia evoluția bolii și, de ce nu, de a mă vindeca. După câteva ședințe am constatat multiple îmbunătățiri.

Starea psihică, foarte importantă în orice proces de vindecare, s-a ameliorat considerabil, am devenit mai empatică, mai liniștită, mai optimistă, am căpătat mai multă speranță. Starea fizică de asemenea s-a îmbunătățit. Am o mai bună coordonare a mișcărilor, mersul a devenit mai sigur, am control mai bun asupra părții stângi a organismului, vorbirea a devenit mai clară.

Personal, sunt foarte mulțumită de alegerea făcută, terapia este ușoară, fără durere, iar damna terapeut este un adevărat profesionist și ghid. Mulțumesc cu recunoștință pentru tot!”, Alexandrina R. , 63 ani, Piatra Neamț

Autism, dureri de coloană cervicală, dureri reumatice

”Sunt mamă a unui copil minunat, numit Raul, în vârstă de 5 ani, diagnosticat cu autismAm auzit de beneficiile terapiei Bowen și de doamna Manuela Papalicef și am hotărât să urmez câteva ședințe atât pentru mine cât și pentru copil. Rezultatele au fost uimitoare!

Copilul are acum contact vizual bun, este mult mai liniștit, socializează cu copiii, are poftă de mâncare și multe altele care s-au îmbunătățit în urma ședințelor de terapie Bowen.

În ceea ce mă privește, m-am tratat de depresie, de durerile de coloană cervicală și nu mai am dureri reumatice. Pot spune cu toată inima că doamna Manuela este îngerul nostru păzitor!”Apostol Elena, 38 ani.

Ticuri oculare

” Băiețelul meu Vladimir, în vârstă de 6 ani a beneficiat de câteva ședințe de Bowtech în urma cărora am observat îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește ticurile oculare de natură emoțională pentru care am și venit. Practic nu le-am mai observat deloc în ultimele săptămâni.” I. Laura

Dureri insuportabile cauzate de pietrele la rinichi în sarcină

Gabriela Șchiopu a cerut disperată pe un grup de mame să fie ajutată cu o recomandare de terapie pentru că avea o durere cumplită de rinichi și nu avea cum să ia medicamente, însărcinată fiind, ca să nu-i dăuneze fătului. I-am recomandat terapia Bowen și iată răspunsul ei după câteva ședințe:

De asememea mi-a povestit puțin din experiența ei: „Prima ședință a fost cumplită m-a durut și pe dreapta la fel de rău, am văzut toți sfinții și mă întrebam de ce am mers eu așa cu ochii închiși ????. Dar de când am ajuns acasa, 3 zile nu am simțit deloc nici o durere, a 4-a zi am stat eu puțin mai mult în picioare și m-a pulsat așa câte un pic. Dar în rest deloc. Și colica renală e durere, nu glumă. Nici când am născut n-am avut așa dureri, n-am comparație. 

Merg în fiecare joi la terapie și mă simt de parcă n-aș mai avea nicio problemă de sănătate. Nici kilograme în plus n-am mai luat. Având experiența sarcinilor trecute, la momentul ăsta deja explodam ????, puneam 4-5 kg pe lună.”

Mărturia completă a Gabrielei Șchiopu o găsiți aici: Bowtech – Cum am scăpat în sarcină de dureri cumplite de rinichi, fără medicamente

Insomnie

Un alt mesaj primit în urma unei alte recomandări. Rezultat după doar o singură ședință de terapie:

„Mama a dormit tun de la 21:00-6:00! Ca niciodată! Are camere de supraveghere în casă și am intrat de 2 ori să verific. Doar cât s-a mai întors în pat. Ea a zis că nici nu a simțit cum a trecut noaptea. Ea stătea trează cu orele, făcea cafea, gătea, curățenie, asculta muzică … În sfârșit s-a odihnit! Aseară plutea! ”, Silvia, 39 ani

„Am ajuns la terapia Bowen din curiozitate și din dorința de a-mi trata insomniile fără tratament medicamentos. Am întâlnit-o pe doamna terapeut Manuela Papalicef care mi-a transmis de la prima atingere o căldură și o stare de bine pe care nu am mai simțit-o până atunci! Starea mea de spirit era tot mai bună de la o săptămână la alta, iar somnul a redevenit „ca de bebeluș” . Vă mulțumesc din inimă ! Recomand tuturor să încerce această minunăție de terapie!!” Bianca Corlațeanu

Dureri musculare, spondiloză, dureri articulare, de cap, de bilă

„Terapia mi-a înapoiat fericirea vieții. M-am dus la Bowtech pentru dureri musculare, spondiloză, dureri articulare, de cap, de bilă. După un număr de ședințe pot spune că mă simt foarte bine, dar și că ceva mai mult s-a întâmplat … la un alt nivel. Sunt mult mai liniștită și mai echilibrată, mai recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Mulțumesc lui Dumnezeu și colegei mele de serviciu că mi-au arătat calea către doamna Manu, așa cum îi zicem noi. Mulțumesc, Manuela Papalicef!”Liliana Panait

Sinuzită, durerigroaznice de coloană

”Merg la doamna Manuela împreună cu soțul de câțiva ani. Eu, probleme cu sinuzita, iar soțul, cu durerigroaznice de coloană. De când facem terapie, soțul nu a mai avut nici măcar o durere mică de coloană, iar eu, dacă înainte luam o grămadă de antibiotice pentru sinuzită, acum, cu ședințele de terapie, se rezolvă imediat. Viața noastră s-a schimbat de când facem acestă terapie și pot spune că această ființă minunată ne-a ajutat mult. Îi dorim din tot sufletul sănătate, să ajute cât mai mulți oameni cu aceeași determinare de până acum.”familia Cosma

Entorsă de gleznă

”Eficiența terapiei Bowen este dată de priceperea terapeutului de a empatiza cu pacientul și de încrederea cu care pacientul vine la terapie. Minunile acestei terapii constau în credința de a vindeca și de a fi vindecat, de a crede ca totul este cu putință. Bucuria și chiar o simplă îmbrățișare transformă relația terapeut – pacient într-o sinceră prietenie.

Totul are rezolvare! Urmare a terapiei orientată pe pacient, simți o stare de bine generală, nu doar strict pentru problema pentru care ai cautat rezolvare – în cazul meu o entorsă de gleznă. De la o ședință la alta simți cum întreaga ființă are nevoie de starea de bine generată de aplicarea corecta a terapiei. Problema cu glezna s-a rezolvat, întregul organism s-a revigorat.”, Claudia Iordache

Câteva sfaturi pentru cei care vor merge pentru prima dată la o ședință de terapie

! Este foarte important terapeutul la care mergeți pentru a avea rezultate bune. Nu oricine practică Bowtech, chiar știe ce face. Dacă vă decideți să apelați la această terapie, căutați recomandări în localitatea dumneavoastră despre un terapeut bun, cu care rezonați și sunteți compatibili. Este foarte important să fie un terapeut sănătos din toate punctele de vedere.

! Terapia Bowen nu exclude și alte tratamente prescrise de medici. Puteți merge în paralel dacă considerați că așa vă este cel mai bine.

! Deși unii terapeuți interzic practicarea exercițiilor fizice în paralel cu ședințele de terapie, este foarte indicat să faceți mișcare atât cât vă permite condiția fizică și starea de sănătate. Și o plimbare ușoară oxigenează creierul și sângele, aduce stare de bine și reduce colesterolul. Sportul este sănătate curată!!!

! Alimentația este de asemenea foarte importanta. Încercați să renunțați măcar o perioadă la produsele foarte procesate și să consumați mai puțin zahăr. Introduceți în dietă mai multe fructe și legume și plante verzi. Organismul se va alcaliniza treptat și în scurt timp îți va mulțumi.


Pe terapeutul Manuela Papalicef o găsiți aici pentru orice întrebare aveți și noi nu am reușit să răspundem încă prin articolele noastre: Terapia Bowen Neamt – Manuela Papalicef. 


Citește și:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *