Gheața îți întinerește instant tenul. Iată explicația!


Gheața îți întinerește instant tenul. Iată explicația! Ai nevoie urgent de un restart pentru tenul tău? Nimic mai simplu! Deschide congelatorul, ia un cub de gheață și masează-ți fața cu el. Da, ai citit bine. Gheața poate face minuni pentru frumusețea pielii tale dacă o aplici corect și îți formezi o rutină.

Chiar dacă această procedură poate părea ciudată, nu este o glumă. Gheata are o multitudine de beneficii asupra pielii. Printre acestea se numără faptul că îți întinerește tenul instantaneu și îți oferă acea senzație de proaspăt, fresh. Unde nu mai punem faptul că te răcorește în zilele toride de vară. Așadar, nu mai ai nevoie de intervenții de natură chirurgicală, pentru a-ți păstra frumusețea naturală.

Întotdeauna natura ne-a dăruit lucruri benefice pentru sănătate și frumusețe. Important este să le descoperim beneficiile și să le utilizăm. Gheața este atât la îndemână tuturor, încât chiar de curiozitate ar trebui să încerci. De multe ori, este bine să ne îndreptăm atenția asupra secretelor pe care bunicile noastre le foloseau pentru frumusețe. Chiar dacă noi acum avem la îndemână atâtea alte metode de înfrumusețare.


Care sunt efectele vizibile pe care gheața îl are asupra tenului tău?

 1. Reduce cearcănele
 2. Elimină pungile de sub ochi
 3. Calmează inflamațiile
 4. Micșorează porii
 5. Reduce liniile fine
 6. Reglează excesul de sebum
 7. Calmează arsurile solare
 8. Combate porii dilatați
 9. Ajută la calmarea ochilor umflați de dimineață
 10. Te scapă de coșuri
 11. Ajută ca machiajul să reziste mai mult pe ten
 12. Te scapă de tenul uleios
 13. Tenul e ma strălucitor
 14. Cuburile de gheață din lapte exfoliază pielea

Cum poate gheața să facă minuni pentru ten?

Gheața îți întinerește instantaneu tenul. Iată explicația! Temperatura scăzută are capacitatea de a revigora instant pielea, de a stimula circulația sângelui și de a îmbunătăți remarcabil oxigenarea epidermei. În același timp, aceasta are un efect puternic hidratant și știi ce înseamnă asta, nu? Pa – pa riduri!

Cum să aplici cubul de gheață?

În fiecare dimineață și seară, aplică cuburile de gheață folosind mișcări circulare. Repetă-le până când cubul de gheață este pe jumătate topit. Dupa asta, tamponează tenul cu un prosop ce absoarbe și continuă rutina de frumusețe cu care te-ai obișnuit.

Ce faimos fotomodel britanic folosește acest truc?

Gheața îți întinerește instant tenul. Iată explicația!

O mulțime de vedete naționale și internaționale au descoperit și folosesc acest truc pentru frumusețea lor. Și aici vine întrebarea noastră: de ce ar folosi cuburi de gheață când au la îndemână atâtea procedee estetice, cât și cosmetice pe care nu oricine și le poate permite. Simplu, pentru că această procedură este eficientă și te bucuri pe loc de beneficiile ei.

Kate Moss are propriul ritual de frumusețe de la care nu se abate în nicio dimineață: își scufundă fața în chiuveta plină cu apă cu gheață la care adaugă felii de castravete proaspăt. Hmmm, revigorant. Nu-i așa?! După acest ritual cel puțin inedit pentru mulți dintre noi, apar imediat și efectele benefice asupra tenului: ridurile se estompează, iar tenul are un aspect fresh, odihnit și nici urmă de cearcăne!

Ce zici, ai încerca acest ritual măcar o dată?!

Având în vedere că nu presupune un cost suplimentar, ci doar curaj, cred că merită încercat măcar o dată acest procedeu de întinerire și împrospătare a pielii. Mai ales că este vorba de fețe celebre care au ales să-l încerce. Chiar să-l introducă în propria rutina zilnică de frumusețe și să-l folosească în fiecare dimineață alături de celelalte ritualuri cu care sunt deja obișnuite și mai des folosite de toată lumea. Așadar, următoarea dată când te duci la congelator, nu uita să pui și o pungă cu gheață. Nu se știe niciodată când tenul tău are nevoie de ea! S-a descoperit rețeta tinereții tenului!

Sursa: doc.ro 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *