Bowtech – Cum am scăpat în sarcină de dureri cumplite de rinichi, fără medicamente


Gabriela Șchiopu este o tipă foarte faină, de 32 de ani, pe care am cunoscut-o întâmplător pe un grup de mame. Eu nu sunt foarte activă pe astfel de grupuri, dar văzând întrebarea ei, ceva m-a făcut să-i răspund. Și bine am făcut! Spunea că suferă de o colică renală cumplită, că e însărcinată și că vrea o alternativă cât mai prietenoasă cu sarcina pentru a scăpa de dureri. Având o experiență proprie uimitoare cu Bowtech-ul, i-am recomandat cu încredere să meargă.

La ceva timp după această întâmplare am primit pe mess un mesaj de binecuvântare și mulțumire din partea ei. Era foarte fericită că nu o mai doare nimic. Ce poate fi mai frumos în lumea asta decât să știi că ai putut ajuta un om, chiar și cu o informație, să se bucure de o viață sănătoasă.

Experiența Gabrielei Șchiopu cu terapia Bowen, o găsiți aici. Am rugat-o să ne povestească, cu amanunte, cum a fost pentru a ajuta și alți oameni care vor să se trateze de diverse probleme de sănătate cu mai puține medicamente alopate sau chiar deloc, într-un mod natural, echilibrat și benefic pentru întreg organismul.


Povestea Gabrielei despre experiența ei cu terapia Bowen

În urma cu un an eram însărcinată în 5 luni. Am trecut printr-un episod urât de criză renală căci am depistat 2 pietre la rinichiul stâng.

Am stat internată o săptămână cu tratament antibiotic și a doua am ieșit pe semnatura urmând același tratament la domiciliu. Am făcut apoi diverse controale și ecografii cautând soluții care să fie compatibile cu sarcina. Nu aveam voie să merg să mi le spargă la ultrasunete. Nu era indicat nici să stau așa căci, pe măsură ce sarcina evolua, exista risc de blocaj renal și de provocare a nașterii premature.

La nici o săptămână după terminarea tratamentului, durerea persistentă a revenit. Și ce durere! Deja îmi repetam că nu pot să mai repet la nesfârșit primul episod, să stau din nou internată, lăsând acasă soțul și cele 2 fete. Refuzam să cred că doar atât pot face până la naștere.

Într un grup local de mamici, am întrebat încă din prima criză renală, dacă s-a mai confruntat cineva  cu așa situație și ce remediu a găsit. A apărut imediat un răspuns de la Roxana, era singura soluție holistică propusă. Mi-a propus să apelez la terapia Bowen.

Bowtech – Cum am scăpat în sarcină de dureri cumplite de rinichi, fără medicamente

L-am ignorat în prima faza, deși auzisem termenul și o știam și pe doamna Manuela Papalicef de câțiva ani. Asistenta mea de la domiciliu „m-a încurajat” spunându-mi că „doar ești întreaga la minte încât să nu crezi în din astea”. Deja când colica renală a revenit, deși aveam îndoială strecurată în minte. Mă întrebam continuu ce să fac să evit spitalizarea. Îmi răsuna în minte mesajul Roxanei „Bowen, Bowen, Bowen”!

La terapia Bowen

Așa că am pus mâna pe telefon, am sunat și m-am programat. Iau tot dosarul după mine cu ecografii să explic ce mă doare. Însă doamna Manuela m-a privit, m-a „scanat” imediat și mi-a identificat durerile fizice și emoționale fără sa arunce măcar un ochi pe acel dosar. Ambientul și vocea ei m-au liniștit instant. Prima ședință a fost una după care în mintea mea s-au declanșat toate scenariile apocaliptice descrise de medici.

O durere intensă mi-a cuprins spatele în zona renală, nu doar pe stânga unde o simțeam de obicei, ci și pe dreapta. Am crezut că au plecat pietrele, că fac blocaj renal, că le-am declanșat atunci pe toate. Ea m-a liniștit. Mi-a explicat că, în prima faza, corpul va scoate la suprafață ce e mai rău, dar să am răbdare.

Neîncrezătoare am stabilit și a doua ședință. Am ajuns acasă și la câteva ore durerea doar mai pulsa la intervale de timp. Era o zi de marți. Asa am ținut-o și miercuri și joi, însă vineri m-am trezit de parcă n-am avut și nu mai am vreo colică renală. Durerea aceea eu n-am mai resimțit-o niciodată de atunci. Am mers cu bucurie săptămână de săptămâna, pana în luna a 8-a când dumneaei a terminat procedura ( circa 8 sedințe).

La ecografia de sarcină mi s-a spus că sarcina e rămasă în urmă

Apoi la ecografia de sarcină mi s-a spus că sarcina e rămasă în urmă, că fătul nu se dezvoltă normal și multe alte chestii care m-au speriat. Am reluat terapia, iar doamna Manuela pe care o consider un consilier, un psiholog, un mângâietor de suflete, m-a liniștit în permanență. M-a asigurat că atât eu, cât se bebelușa suntem bine. Și așa a fost! La ecografia dinaintea nașterii, doctorii au rămas surprinși. Asistentele din blocul operator la fel, căci n-au întâlnit o sarcina de 40 de săptămâni la termen după uter dublu cicatriceal.

”O DURERE INTENSĂ MI-A CUPRINS SPATELE ÎN ZONA RENALĂ, NU DOAR PE STÂNGA UNDE O SIMȚEAM DE OBICEI, CI ȘI PE DREAPTA. AM CREZUT CĂ AU PLECAT PIETRELE, CĂ FAC BLOCAJ RENAL, CĂ LE-AM DECLANȘAT ATUNCI PE TOATE. EA M-A LINIȘTIT. MI-A EXPLICAT CĂ, ÎN PRIMA FAZA, CORPUL VA SCOATE LA SUPRAFAȚĂ CE E MAI RĂU, DAR SĂ AM RĂBDARE.”

Așadar, am trecut cu mare ușurință prin cea de a 3-a cezariana aducând pe lume a 3-a minune a familiei noastre. O fetiță perfect sănătoasă de 3500 g. Am continuat să merg la terapie pentru recuperarea postoperatorie. Și pentru ca fetița a avut colici am ales sa încerc și Baby Bowen. Efectul a fost miraculos! S-a liniștit și nici măcar siropul anticolici n-a mai fost necesar.

Foarte puține sunt afecțiunile pe care terapia nu le poate rezolvă

Eu, pentru orice provocare pe parte de sănătate, aleg aceasta terapie alternativă în rezolvarea ei. În plus, prin doamna Manuela am conștientizat cât este de important echilibrul spirit-corp-minte. Am înțeles că încărcătura energetică aduce boala în plan fizic. De aceea este necesar să lucrăm în acest plan energetic.

Ori terapia Bowen este instrumentul perfect pentru asta. Recomand din tot sufletul tuturor sa facă încercarea de a-și recupera sănătatea prin aceasta minunata terapie practicată cu întreaga ființă de un înger cu chip de om – doamna Manuela Papalicef!

Ce înseamnă Bowen, dar și experiența mea cu privire la Bowtech o găsiți aici: Terapia Bowen – Cum se poate vindeca corpul singur?

Mărturiile mai multor oameni care au apelat la terapia Bowen pentru a se trata le găsiți aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *