Treisprezece, cu Lorena Luchian


de Alexandra Stalinescu

Danela, iubita lui Roby Roberto (interpretat de Bendeac) din serialul de comedie “Băieți de oraș”,  a acceptat provocarea noastră și ne-a răspuns la cele 13 întrebări iscoditoare. Lorena, pe numele ei de dincolo de scenă, este o frumoasă moldoveancă, actriță de teatru, film, televiziune și, mai nou, studentă la drept. 

A plecat din Paşcani în urma cu câţiva ani, atunci când a fost admisă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale din Bucureşti. 


Pe lângă rolurile avute în emisiunea „În puii mei”, Lorena Luchian a jucat şi în serialul „Camera Cafe” alături de Stela Popescu, Carmen Tănase, Cosmin Seleşi, Adriana Trandafir sau Doru Ana, dar şi în filmele „Fetele lui domn profesor”, „Las fierbinţi”, „Killer’s queen”, „Bruiaj”, „Closer to the moon” – film regizat de Nae Caranfil, în producțiile teatrale – „Revizorul”, „Chicago” şi „Trilogie belgradeană”.

Îmi scot ochelarii de noapte de pe ochi, menajera trage draperiile de pe geamurile de 5 metri, soarele se scurge direct pe fața mea …

Este superbă, nebunatică, cântă, joacă teatru, face dreptul, este … P E R F EC T Ă. Nouă ne place maxim de ea, dar vă lăsăm și pe voi să vă creați propria părere.

Care este ritualul tău de dimineață?

Îmi scot ochelarii de noapte de pe ochi, menajera trage draperiile de pe geamurile de 5 metri, soarele se scurge direct pe fața mea … glumesc. Mă trezesc în funcție de programul din ziua respectivă. Fiind freelancer, nu am program fix, deși m-am trezit perioade bune și la 5 dimineata, și la 6. Mă spăl pe dinți, îmi dau cu crema, îmi fac cafeaua (o prefer pe cea clasică, la ibric), citesc câte ceva din titlurile de presă internațională, dau un scroll pe instagram (facebook-ul mi se pare pe ducă), o scot pe Tasha la plimbare, arunc niște haine pe mine și plec spre treabă.

Ce parfum folosești?

Dificil. Foarte dificil. Sunt o persoană extrem de senzorială și simțul meu olfactiv e foarte dezvoltat. Mi se întâmplă un lucru bizar: nu pot folosi un parfum mai mult de 2-3 luni, pentru că nu îl pot disocia de anumite experiențe care se deruleaza în perioada în care îl folosesc. Deci, am foarte multe parfumuri. De fiecare dată însă revin la ele. Acum, de pildă, folosesc clasicul Poison de la Dior și un Guerlain.

De ce produse de beauty nu te poți despărți?

Un balsam de buze de la Avene și crema de mâini de la L’Occitane, față de care am dezvoltat o dependență, pentru că e singura care-mi hidrateaza mâinile în profunzime. Am o piele destul de uscată, pe suprafața mâinilor.

Care este răsfățul tău preferat?

Timpul petrecut cu cei dragi. Nu există rasfăț mai mare.

Vacanța ta ideală, unde ar fi?

Undeva unde este cald și se face surf. Îmi place să privesc, mă relaxează. Nu aș face niciodată.

Ce mâncare preferată ai?

Tochitura moldovenească a bunicii, cu brânză și mamaligă și murături.

Cum te relaxezi?

În principiu dorm sau vad un film. Sau fac o baie.

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Despre dragoste și alți demoni a lui Marquez.

Dar film?

Days of heaven al lui Malick.

Ce muzică asculți?

Gospel, country, muzica iubitului meu și muzica mea.

Ce persoane ți-au influențat, în mod evident, viața?

Familia mea. Ei m-au educat să devin omul de astăzi. Și cred că, inconștient, fiecare om care se oprește un pic mai mult în viața noastră, ne influențează.

Proiectul de care ești mândră?

Nu l-am terminat ca să zic încă că-s mândră. Până acum nu am avut niciunul de care să fiu încă mândră. Au fost chestiuni pasagere. Sunt mândră de proiectul mamei mele, în schimb, care sunt eu. Nu genul de mândrie pedepsită de morala creștină. Mandria că pot sa pun capul pe pernă liniștită.

Care sunt visurile tale?

Să mă fac astronaut.


Citește și:

Treisprezece, cu Toma Nicolau


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *