Trucuri vestimentare pentru femeile plinuțe


fashion365.ro
Foto: fashion365.ro

Ce porți dacă ești o femeie plinuță?

Realitatea din stradă nu este nici pe departe cea de pe podiumurile de modă. ”90-60-90 -ul” are variațiunile sale, mai mult sau mai puțin peste sau sub. Găsim o varietate foarte largă de produse vestimentare, dar secretul constă în modalitatea de a alege ceea ce ți se potrivește, ce te pune în valoare și îți ascunde micile ”imperfecțiuni”.

Iată câteva trucuri vestimentare pentru femeile plinuțe, demne de reținut atunci când pornești la o repriză de shopping

Poartă haine lejere, nu strâmte care să scoată colăceii în evidență!

Un deux-pieces te scoate oricând din încurcătură! Se așază bine pe orice siluetă, fie că este sacou cu pantaloni, fie cu fustă.


Fusta sau pantalonii trebuie să fie într-o singură culoare. Imprimeul este permis doar în partea de sus, pe bluză.

Pantofii se asortează cu pantalonii sau fusta și niciodată cu bluza. Așa dă senzația de continuitate. Sunt de preferat pantofii cu toc, fără baretă pe gleznă, pentru efectul de alungire al piciorului. Este recomndat dres negru sau gri.

Sacoul, purtat închis, alungește. Va fi de preferință, suficient de lung cât să acopere șoldurile, lejer, cu mâneci drepte, și pense doar pe spate.

Alege o fustă dreaptă sau conică până la genunchi sau puțin sub.

Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe?

Pantalonii drepți sau conici sunt cea mai bună alegere. Este esențial să stea lejer pe tine. Colanții nu au ce căută în dulapul tău, cu atât mai puțin pe tine!

www.cefacemimi.ro
Foto: cefacemimi.ro

Când vine vorba de culori, cu toții știm că cele neutre, închise, ne fac să părem mai slabe. Dungile poartă-le întotdeauna pe verticală și nu pe orizontală. Dacă alegi imprimeuri, este indicat să le eviți pe cele mari.

Geanta trebuie să fie suficient de mare încât ”să se asorteze” cu șoldurile tale. O geantă mică, va scoate în evidență șoldurile generoase. O geantă supradimensionată va estompa mărimea șoldurilor. Când vine vorba de bijuterii: pastrează echilibrul!

pinterest.com
Foto: pinterest.com

Este foarte important să pui în valoare ceea ce ai frumos. Decolteu, umerii, bustul, părul, fața pot atrage atenția, minimalizând ceea ce nu te avantajează.

Gențile foarte mari fac șoldurile mai mici!

Cum alegi rochia de seară

Rochiile de seară ideale sunt cele din materiale de culoare închisă, care să nu reflecte lumina. O rochie parte peste parte te va avantaja mai mult decât una tip sac. O centură lată în dreptul taliei pusă la o rochie/ fustă cloș poate face minuni: ascunde șodurile și delimitează talia.

elady.ro

Pe lângă a te folosi de trucuri vestimentare pentru femeile plinuțe, trebuie să ai grijă de tine, indiferent de cât arată cântarul!

Nu există ținută ideală fără un machiaj îngrijit, coafură impecabilă, manichiură și pedichiură! Cu hainele care te avantajează și în care te simți bine, însoțite de o îngrijire completă a corpului tău, îți vei recăpăta încrederea în tine și vei uita de kilogramele în plus!

Citește și: 

9 greșeli de stil care te îmbătrânesc


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *