Vezi ce vedete au slăbit cu postul intermitent – fastingul


Această dietă minune chiar funcționează!

Ești curios să afli dacă postul intermitent sau fastingul, chiar funcționează? Ei bine, află direct de la vedetele de la Hollywood care a fost efectul acestei diete asupra siluetei lor. După ce vei citi articolul, cu siguranță vei fi convins să te apuci imediat de dieta – minune.

Pe lângă că este o adevărată modă în ultimul timp acest concept de fasting, se pare că dă și rezultate. Cel puțin așa susțin vedetele care practică acest post intermitent și susțin sus și tare că acesta chiar funcționează.

Beyoncé

Pentru filmul Homecoming, faimoasa cântăreață a folosit postul intermitent – fastingul. În așa fel, a ajuns la forma dorită la scurt timp după naștere. În acest film sunt oferite atât detalii despre viața ei personală, cât și despre spectacolul din 2018 intitulat Coachella.


Jack Dorsey

CEO-ul Twitter a dezvăluit că mănâncă o singură masă pe zi: „Doar cină”, a spus el în timpul unui Q&A cu fanii într-un videoclip pentru Wired. În timpul interviului, Dorsey a explicat că postul intermitent – fastingul, mersul pe jos la serviciu și hidroterapia sunt toate elemente care îl ajută să se simtă bine în pielea lui, zi de zi. A mai spus că cina o servește între orele 18:30 și 21:00,  iar aceasta este constituită din proteine ​​și legume.

Jennifer Lopez

Articolele scrise de-a lungul timpului, intitulate „Ce să faci ca să arăți ca J.Lo” au încercat mereu să elucideze misterul trupului perfect al artistei. Însă, în spatele acestui corp sculptat, se ascund multe ore de antrenament plus o dietă echilibrată de la care nu face rabat niciodată. Se pare că o parte din aceasta include să nu mănânci cel puțin opt ore pe zi.

Kourtney Kardashian

Vedeta nu mănâncă niciodată după 7 seara, iar dimineața ia micul dejun abia după antrenament, asta însemnând undeva in jur de 10:30 – 11:00. De asemenea, ea nu consumă alimente ce conțin gluten sau lactate. Înainte de culcare, aceasta consumă o băutură pe bază de colagen. Kardashian folosește și o tactică pe cât de ciudată, pe atât de benefică pentru dantură și siluetă. Aceasta se spală pe dinți după absolut orice gustare, pentru a stopa ronțăielile inutile care îngrașă.

Chris Pratt

Vedeta Guardians of the Galaxy trebuie în permanență să-și pregătească corpul pentru rolurile de super – erou. În anul 2018, acesta a distribuit în story pe Instagram planul de dietă care funcționează pentru el: „Așadar, țin acest post intermitent; nu mănânc până la prânz, încerc să fac cardio dimineața. Sunt lucruri intersante din viața unui actor”, a glumit Pratt pe Instagram. „Dar în sfârșit iau cafeaua și uite, beau din capul lui Minnie Mouse!” spuse el ridicându-și cana.

Jennifer Aniston

Vedeta ține post în fiecare zi și își rezervă zilele de duminică drept „cheat day”. De asemenea, se antrenează de cinci ori pe săptămână, făcând activități precum yoga și boxul. De asemenea, aceasta își începe ziua cu un suc de țelină și mai apoi bea cafeaua. Vedeta a ales varianta 16:8. Adică, toate mesele sunt consumate într-un interval de 8 ore. Așadar, postul intermitent a devenit pentru Jennifer un mod de viață, nu este neapărat o dietă în adevăratul sens al cuvântului.

Nicole Kidman

Se zvonește, de asemenea, că Nicole respectă regula de post de opt ore. Aceasta are o siluetă de invidiat și pe lângă alimentație, ea face și foarte mult sport. Aceasta ajunge să parcurgă chiar până la 18 km la o sesiune de jogging în aer liber. Când mănâncă, alege doar alimentele ce conțin proteine slabe și legume. Aceasta nu se abate niciodată de la regula 80 – 20 care reprezintă 80% mâncare sănătoasă și 30% mâncare de tip fast – food sau pentru a delecta papilele gustative.

Citește și: Postul intermitent – fasting. Ce este și cum funcționează?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *