Ce spune culoarea ochilor despre tine


Foto: herbeauty.co
Foto: herbeauty.co

Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Specialiștii au descoperit că fiecare culoare se traduce în anumite trăsături comportamentale. Există trei culori de bază: maro, albastru și verde. Acestea pot suferi modificări în funție de cantitatea de pigment de culoare prezentă în iris.

Ce spune culoarea ochilor despre tine

Ochii căprui

Cel mai des întâlniți sunt ochii căprui. Cei închiși sunt oameni de încredere, plăcuți și altruiști. Cei cu ochii căprui deschis ies în evidență prin inteligența lor, șarm, vorbe spirituale. Deși sunt firi sensibile și romantice reușesc să rămână cu picioarele pe pământ. Nu sunt ranchiunoși sau răzbunători. Sunt spontani, încrezători și independenți.

Ochii albaștri

Persoanele cu ochi albaștri pot fi percepute, deseori, ca fiind timide și fără încredere în ele. Sunt egoiste și competitive. Pun suflet în tot ceea ce fac și luptă să fie întotdeauna pe primul loc. Specialiștii au demonstrat că aceștia au o mare forță interioară și fizică. Le place, de asemenea, să se simtă speciali și doar atunci când vor, reușesc să îi facă și pe ceilalți să se simtă astfel. Femeile cu ochi albaștri reușesc să facă față mai ușor stresului.


Ochii verzi

Ochii verzi sunt printre cei mai rari din lume. Doar 2% din totalul populației de pe pământ au ochide culoare verde. Cu toate acestea, ei sunt comuni în unele țări precum Islanda, unde oamenii cu ochi verzi sunt majoritari. Sunt percepute ca fiind persoane puternice și misterioase, originale și creative. Își trăiesc viața la maximum și se bucură de toate momentele vieții. Le plac lucrurile simple. Sunt independente din punct de vedere sentimental. Consideră loialitatea foarte importantă și știu cum să mențină aprins focul iubirii.  Sunt vorbitori foarte buni.  Au capacitatea de a procesa și de a învăța mult și rapid.

Ochii negri

Oamenii au tendința de a spune despre cei cu ochi negri că sunt mai agreabili și mai prietenoși. Sunt firi misterioase și secretoase. Sunt percepuți de cei din jur ca lideri. Adoră provocările și sunt foarte pasionali și temperamentali. Pot părea, însă, inabordabili. Îi caracterizează răbdarea imensă în relațiile cu ceilalți. Trec peste orice, mai puțin peste lucrurile care le-au rănit orgoliul. Cei cu ochii negri sunt prieteni adevărați.

Ochii gri

Sunt foarte rari acești ochi și sunt considerați o versiune a celor albaștri. Persoanele cu ochi gri sunt joviale și foarte bine echilibrate, nu sunt cheltuitoare și sunt muncitoare.

Citește și: 

Cum ne dăm seama dacă un bărbat ne place?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *