Treisprezece, cu Andreea Florea


Andreea Florea, foto: facebook.com

Este frumoasă, ambițioasă, mereu cu zâmbetul pe buze și … uneori cu capul în nori, visătoare. Și pentru că are o viață frumoasă, dorințele ei sunt tangibile, sunt lucruri mici care o bucură și o fac să simtă că trăiește. Lucrează în televiziune de câțiva ani și se vede că adoră ceea ce face. Secretele din spatele omului de televiziune Adreea Florea, le aflăm în acest interviu.

Care este ritualul tău de dimineaţă?

Fiecare dimineață pentru mine este foarte importantă pentru că reprezintă o nouă oportunitate de a face lucruri mărețe cu viața mea, un nou început care îmi permite să așez cu grijă, cărămidă peste cărămidă, pentru ca într-un final eu și toți cei din jurul meu să ne putem bucura de construcția pe care am clădit-o. De obicei obișnuiesc să lucrez până târziu dar am grijă să mă trezesc foarte devreme. Servesc micul dejun şi cafeaua alături de iubitul meu, ma machiez, îmi pregătesc ţinuta pentru ceea ce urmează să fac şi pornesc în agitaţia urbană.


Ce parfum foloseşti?

Pe primul loc în topul preferinţelor mele ar fi parfumul La Nuit Tresor, gama Lancome. Este un parfum tare, puţin dulce, care dă putere … mi se potriveşte. Cine nu l-a încercat niciodată va trebui să o facă. Pentru că o femeie fără „La Nuit Tresor” este ca o floare superbă, dar căreia nu are cine să îi apere splendoarea.

De ce produse de beauty nu te poţi despărţi?

Mergând pe principiul „Less is more”, în ultima perioadă am renunţat la multe produse de make-up. Nu mă despart de fondul de ten şi un ruj îndrăzneţ.

Dimineaţa şi seara – demachiere și hidratare cu creme. O dată pe săptămână o mască cu fructe sau cu miere. Pentru corp – exfoliere și hidratare cu uleiuri sau loţiuni, după fiecare duş. Pentru păr – aproape în fiecare zi aplic pe vârfuri ser sau ulei de argan – de două ori pe săptămână îmi prepar mască cu ulei de ricin.

foto: Cosmin Van Der Taurus

Care este răsfăţul tău preferat?

Sunt mai tot timpul pe fuga, între serviciu şi casă. M-am obişnuit cu ritmul acesta alert de viaţă, iar când am parte de răgaz, de timp liber numai pentru mine, pentru trupul şi sufletul meu, îmi place să-l petrec îngrijindu-mă. Mă îngrijesc atât spiritual, cât şi fizic… Momentul meu de răsfăţ suprem este o baie cu săruri parfumate în cada plină cu spumă, este momentul în care mă detaşez de tot şi mă dedic mie. Cum îmi îngrijesc tenul, aşa procedez şi cu picioarele, mai ales acum că se apropie cu paşi iuţi anotimpul în care ele, picioarele, vor fi descoperite şi arătate lumii în toata splendoarea lor. O piele fină, îngrijită, denotă preocuparea posesoarei acesteia pentru propria-i fiinţă, nu?

Vacanţa ta ideală, unde ar fi?

Vacanta ideală? Doamne… sună atât de bine deja de la cuvântul vacanţă! În opinia mea vacanţa ideală este acea vacanţă în care ai parte de mai multe surprize plăcute decât ai fi sperat. O vacanţă spontană care să implice o călătorie în cele mai incitante locuri din lume, în urma cărei să acumulezi experienţă şi clipe memorabile. Dacă ar fi să aleg un loc în care să-mi petrec vacanţa ideală, aş alege cu siguranţă Egipul datorită misterului care îl învăluie. Cu toţii visăm la o vacanţă ideală şi poate că unii dintre noi vom avea parte de ea mai devreme sau mai târziu. Şi, bineînţeles, petrecută alături de persoana iubită.

foto: facebook.com

Ce mâncare preferată ai?

Mâncarea mea preferată este o porţie delicioasă de paste cu fructe de mare … sau orice altceva îmi prepară iubitul meu 🙂 . Se pricepe foarte bine! Îmi place să gust din tot felul de preparate, sunt pofticioasă şi îmi place uneori să încerc rețete noi. Desertul meu preferat conţine mereu vanilie.

Cum te relaxezi?

Înotul este metoda cea mai bună de a mă deconecta. Ce mi se pare tare la înot e că niciodată nu te doare nimic specific, un mușchi anume pe care l-ai solicitat. Dar când ajungi acasă îți dai seama că ai o osteneală plăcută în tot corpul, că-ți simți brațele și picioarele atât de grele încât s-ar putea scufunda în adâncurile patului, de unde nu-ți mai vine să te ridici.

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Fără doar şi poate, Brida, de Paulo Coelho. O carte plină de înțelesuri profunde și motivaționale de la grija față de lume până la rugăciune. Despre Brida nu aflăm prea multe … ne lasă pe noi să o construim pe tânără după bunul plac. Aşa ne putem și noi regăsi și transpune mai ușor în pielea personajului … Acesta este şi motivul pentru care consider Brida ca fiind una dintre cărţile mele preferate.

Dar film?

Îmi plac filmele de dragoste condimentate cu scene de comedie şi cu intensitatea unui thriller. Ghiciţi un titlu? 🙂

Ce muzică asculţi?

Îmi place să îl ascult pe Gigi D’ Alessio. Muzica napoletană este ceva deosebit, e o muzică cu suflet, doar că trebuie să ai stare pentru ea.

Ce persoane ţi-au influenţat, în mod evident, viaţa?

Mama şi tata. Mama cu viaţa, tata cu influenţa.

Mama mea pentru mine este ca un cântec, i-aş dărui orice….este un monument de bunătate, inteligenţă şi spirit de sacrificiu, cred că pe deplin am să înţeleg doar atunci când voi deveni eu la rândul meu mama…

Datorită tatălui meu am devenit omul care sunt, atât în ceea ce priveşte cariera, cât şi personalitatea, puternic influenţată de sufletul lui bun. Pierderea lui a însemnat cea mai grea încercare pe care am traversat-o şi care şi-a lăsat urme adânci în felul în care privesc acum viaţa.

foto: Cosmin Van Der Taurus

Proiectul de care eşti mândră?

TeleM. Actualul loc de muncă îmi dă şansa să construiesc un proiect în care principala investiţie este pasiunea pentru televiziune. Sunt mândră şi de colegii mei, împreună formăm o echipă grozavă care poate realiza orice. Este proiectul la care lucrăm….

Care sunt visurile tale?

Să îmi întemeiez în viitor o familie, să fiu sănătoasă eu şi cei dragi mie. Îmi doresc să văd minunatul Turn Eiffel şi să merg la Disneyland … Îmi doresc să nu mă schimb niciodată şi să privesc cariera ca pe o pasiune!

Atunci când crezi cu adevărat în visele tale, reușești!

Citiți și:

Treisprezece, cu Roxana Roșescu

Treisprezece, cu Georgiana Brașoveanu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *