Pe unde se mai duc în vacanță femeile frumoase din Piatra Neamț


Cu vreo 3-4 ani în urmă începuse un apetit al pietrenilor pentru călătorii în țări exotice, mai îndepărate, a căror cultura, civilizație, peisaje sunt foarte diferite de ale noastre: Thailanda, Malaysia, Japonia, Costa Rica, India, Seychelles, Maldive și lista poate continua.

După pandemie ( sperăm că putem vorbi de „după” ) lucrurile s-au mai schimbat. Puțin sunt cei care mai pleacă în astfel de destinații îndepărtate, majoritatea preferând Europa.

Deși sezonul concediilor de abia a început, noi tot am tras un ochi pe Fecebook și Insta să vedem pe unde au umblat femeile frumoase din Piatra Neamț în acest an.


În acest fel aflăm și noi pe unde mai călătorește lumea, pe unde se mai distrează, ce locuri minunate și exotice vizitează, dacă au mai slăbit sau dacă s-au mai îngrășat, ce costume de baie se mai poartă. Recunosc că am ales pozele care mi s-au părut cele mai frumoase pentru că, de ce să nu recunoaștem, dacă vrei fotografii de vacanță reușite, trebuie puțin talent și să cunoști câteva trucuri.

Cine și unde s-a dus în vacanță?

După ce anul trecut au fost fără soți, în Grecia, doar cu copiii, Barbara Langellotti (designer) & Anca Leureanu (antreprenor) au evadat anul acesta într-o relaxantă vacanță în Dubai. Devin tot mai la modă plecările în afara țării, pentru relaxare, doar între fete. Barbara a mai completat vacanța și cu o plimbare în frumoasa Italie.

What happens in Amsterdam, stays in Amsterdam! De aceea nici nu vrem să știm ce tentații au avut Ilinca și Olivian Bezem (designeri) în țara prăjiturelelor, ciupercuțelor și a țigărilor magice. Am ales însă o poză cu Ilinca din minivacanța la Mamaia, din vara asta.

Tot frumosul și controversatul Amsterdam a fost ales și de Alexandra și Cezar Ailincăi (antreprenori).

Minunata și romantica Italie a fost destinația aleasă și de Nicoleta Negură (designer), Ioana Petronela Pisaltu (antreprenor) sau Manuela Vîrga (antreprenor).

Manuela a mai călătorit și în Tanzania și Zanzibar. Atunci când la noi era frig și zăpadă, ne făcea să visăm la peisajele exotice din sălbatica Africa. La cât călătorește și la ce poze frumoase face, ar putea oricând să pășească în lumea creatorilor de conținut din zona de travel.

Ștefania Savin (antreprenor, nail artist) s-a bucurat, împreună cu familia, de însoritul și misteriosul Egipt, dar și de o plimbare activă, minunată, prin Germania.

Silvia Sălăvăstru a ales să-și petreacă ziua de naștere în Iordania, pe malul Mării Moarte. Ca o curiozitate, Marea Moartă este considerat a fi cel mai adânc loc de pe Pământ, situat la 424 de metri sub nivelul oceanului planetar.

Grecia este o locul ideal de a-ți petrece vacanțele. Destul de aproape de casă, prietenos pentru vacanțele cu familia, mâncare extraordinar de bună, peisaje absolut minunate concurând cu cele din destinații exotice, și totul la un preț destul de accesibil. Georgiana Brasoveanu (antreprenor) si Teodora Glavce ( antreprenor și instructor de yoga) au ales anul acesta Grecia.

 


Nu am prins în articol toate pozele frumoase pe care voi le-ați făcut în vacanțe. Ne revanșăm în articolele viitoare!

Dacă ne mai scapă câte ceva și vreți să vedeți în paginile atelierului, dați click aici: atelier47.ro și lasați-ne un mesaj. Ne bucurăm să primim sugestii de la voi, cititorii noștri.

Suntem cu ochii pe voi! Tot ce faceți bine și frumos vrem să afle și alții ?!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *